7 Ocak 2015 Çarşamba

Plastik Kartlar İle Denetimi Sağlayın

Son yıllarda teknoloji tam gaz gelişmektedir. Bu yüzden artık her sektör ve hizmet alanı geliştiğinden teknoloji ayak uydurmaktadır. Teknoloji gün geçtikçe hız kazanmaktadır. Bu yüzden plastik kart dönemi vardır. Plastik kart dönemi gün geçtikçe kullanımı artmakta olan ve gün geçtikçe yeni uygulamaları çıkmaktadır. Artık öyle bir zamana geldik ki gün geçmiyor ki her yerde karşımıza plastik kartlardan bir tanesinin çıkmaması için bir neden kalmıyor Plastik bantlar,plastik bileklikler derken şimdi ise plastik kartlar sayesinde hayatımızın büyük bir bölümü hatta bu kategoriyi büyütürsek iş hayatımızın büyük bir kısmı yenileniyor ve bu plastik kartlar sayesinde bazı işlemler kolaylaşıyor. Mesela siz bir çalışansınız.

Çalışanlar için plastik akıllı kartlar

 Plastik kartlar sayesinde yaka kartınız ve odalara girip çıkmanız için bir adet anahtarınız vardır. Anahtarınız gidiyor ve yerine plastik kart alıyor hem yaka kartı durumuna geliyor hem de mesai işleme kartı oluyor yanı sırada bazı kapı ve odalara girmeniz için size bir anahtar görevi görüyor. Bu plastik kartları her alanda çok farklı biçimlerde kullanabilirsiniz. İşletmenizin her alanının da başarılı bir şekilde entegre ettiğinizde çok farklı işlevler sayesinde işletmenizde kalite otomatik olarak artmış olacaktır.Örnek verirsek mesele kazıma panelli kartlar sayesinde müşterileriz yada çalışanlarınız arasında bir hediye çekilişi yapabilirsiniz. Yada bu kartları satarak hediye çekilişi oluşturabilirsiniz. 
Büyük çekilişler yaparak kolaylıkla markanızın adını kısa surede duyurabilirsiniz. Yada büyük bir çekilişle açılış yaparak daha kısada tanınabilirsiniz. Yada kurumlarda çalışanlarınızı tanıtmak için isim kartlarını kullanabilirsiniz.Yada bu isim kartlarını görev vererek sadece bazı kısımlara girmesini sağlayabilirsiniz ve daha verimli bir sistem olur. Yada güvenli bir ortam oluşturabilirsiniz. Okul içerisinde öğrenci plastik kartı bulunmayan kimseyi almayarak okul içerisinde güvenli bir ortam oluşturabilirsiniz.Yada promosyon kartları oluşturarak satışlarınızı azda olsa hareketlendirebilirsiniz. Satışlarınızdan memnun değilsiniz ve bu promosyon kartları sayesinde çok fazla satış gerçekleştirebilirsiniz.Sağlık hizmetlerinden  tutun bütün hizmetlerde bu plastik kartları kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder